Berry’s gedachten; Hardlopende superhelden

Met regelmaat laat onze gastblogger Berry zijn gedachten gaan over actuele zaken en verwerkt dit in een column, deze week:
Is it a bird is it a bee?
No it’s Henkie de joggende buurman!

Als je vroeger ging hardlopen, trok je een joggingpak aan en sportschoenen en dan was je klaar voor de start. Anno 2014 is hardlopen een ander verhaal. Ik zag laatst iemand bij mij in de buurt rennen die verdomd veel weg had van een superheld. Je hebt ze vast ook gezien die hardlopende superhelden met tal van gadgets en speciale kleding om het optimale te halen uit dat uurtje trimmen.

Tegenwoordig rennen we in Nike Lunarglides en horloges die in verbinding staan met je hardloopschoenen voor het meten van jouw hardloop resultaten. En wat dacht je van de vele apps die bijvoorbeeld muziek afstemmen op jouw tempo, hartslagen kunnen meten en optimale hydratatie adviseren. Ook de superstrakke sportbroeken met reflecterende stukjes stof, zweetbandjes en zweetpakken mogen we niet vergeten.Simpelweg een blokje om rennen zit er tegenwoordig niet meer in!

Bovenstaand in de slider vind je een aantal items die ervoor zorgen dat je het optimale haalt uit jouw hardloop rondje en tegelijkertijd ervoor zorgen dat je op een superheld lijkt.

Welke gear heb jij aangeschaft voor jouw hardloop rondje?

Berry

Berry

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 3 =