Better call Saul al gezien?

De slechtste beste advocaat van Albuquerque is terug!

better call saul

Na het einde van Breaking Bad was is ik een paar dagen van de kaart. Nooit meer mijn vertrouwde avondjes 3 afleveringen achter elkaar kijken. Nooit meer Mike, Jesse, Gustavo, Tuco, Skyler en nooit meer Walter White. In mijn ogen de meest legendarische serie EVAR hield op na 5 seizoenen. Ik viel in een gat, een donker zwart oneindig gat, ik was jaloers op mensen die BB nog niet hadden gezien en ben om die gigantische leegte op te vullen BB nog 5 keer gaan kijken (alle afleveringen…) maakt me dat een autist?

Gelukkig maakte Vince Gilligan al vrij snel na het einde van BB bekend dat er een spinoff zou komen gebaseerd op Saul Goodman, de criminele advocaat van Jesse en Walter. Dus hadden we wat om naar uit kijken het afgelopen jaar. Uiteraard was ik net als velen met mij bang dat Better call Saul het niveau van Breaking Bad nooit zou gaan halen maar na het zien van twee afleveringen ben ik positief verrast over de serie welke te zien is op Netflix. Lekker ook dat de afleveringen wekelijks worden gereleased zodat ik ze gedoseerd tot me kan nemen i.p.v. direct full throttle als een consumptie junk de hele serie binnen twee dagen af te werken. Heerlijk om weer een serie te hebben om naar uit te kijken!

Heb jij de eerste twee afleveringen al gezien en wat vond je er van?

Better call Saul is elke dinsdag te zien op Netflix. Er is ook een strip van Better call Saul gemaakt, check deze hieronder:

strip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =