Bundie top 5 upcomming tv-series

#1 American Crime

American Crime is is een nieuwe serie die zijn opwachting maakt op ABC begin 2015. American Crime is een Amerikaanse misdaad drama tv serie. Het gaat over een een racistische moord die gepleegd is en alle betrokkenen wiens leven overhoop wordt gegooid tijdens het daaropvolgende proces. De acteurs die erin spelen zijn o.a.: Brent Anderson, Felicity Huffman en Timothy Hutton

#2 Backstrom

Rainn Wilson speelt de hoofdrol in deze nieuwe tv serie die naar alle waarschijnlijkheid begin 2015 door FOX wordt uitgezonden. Check de trailer.

#3 Better call Saul

We kunnen niet wachten op de spin-off van de hitserie Breaking Bad van Vince Gilligan. Better Call Saul is de reclame slogan van de crimineel advocaat Saul Goodman. Het leven van deze advocaat wordt in deze serie verder omschreven. De officiële trailer laat nog even op zich wachten. Vandaag een reclamespot die te vinden is op zijn website bettercallsaul.com

 

#4 Wayward pines

Gebaseerd op een best-seller roman en door spannende verhalenverteller M. Night Shyamalan (‘The Sixth Sense’), Wayward Pines is een intense, breinbrekende 10-episode thriller met in de hoofdrol  Matt Dillon (‘Crash’) die tot leven wordt gebracht als een Secret Service-agent op een missie om twee ontbrekende federale agenten in het landelijke stadje Wayward Pines te vinden. Elke stap dichter bij de waarheid reist de vraag of hij ooit nog levend uit dit stadje vandaan komt. Naar verwachting begin 2015 op TV bij FOX De cast bestaat uit o.a.: Melissa Leo, Terrence Howard, Toby Jones en Carla Gugino.

#5 Seizoen 5 Walking death

The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie en gaat over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol met zombies. AMC omschrijft de serie niet als horror, maar eerder als een dramaserie. Het verhaal gaat niet over het uitroeien van zombies, maar meer over  een groep mensen die proberen te overleven in extreme omstandigheden en op zoek zijn naar een veilige plaats waar ze beschermd en veilig zijn tegen de zombies. Het verhaal speelt zich af in de omgeving Atlanta (Georgia).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 8 =