FilmTip: GUARDIANS OF THE GALAXY

Spetterende Special effects !

Liefhebbers van comic movies kunnen hun lol op met de film Guardians of the Galaxy. Deze nieuwe Marvel Film is een maand na zijn release een van de populairste films uit de geschiedenis van de Marvel studio. Met een omzet van ruim een half miljard hoeven we geen medelijden te hebben met makers van deze epische film waar hogeschool special effects van het scherm afspatten. Met een overal score van 8.6 op IMBD wordt deze blockbuster ook nog eens uitermate goed bevonden door zijn bezoekers.

Verhaal:

In Marvels Guardians of the Galaxy, een episch ruimte-avontuur vol actie, breidt het Marvel Filmuniversum uit tot het hele heelal. Daar wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Maar Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet.

Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels; Rocket, een wapendragende wasbeer, Groot, een boommens, de dodelijke en mysterieuze Gamora en de door wraak gedreven Drax the Destroyer. Maar Quill komt erachter wat de ware kracht van de bol is, en dat de bol een bedreiging vormt voor het heelal.

Om de Melkweg te redden, moet hij alles op alles zetten om zijn rivalen bij elkaar te brengen om één laatste, wanhopige keer de handen ineen te slaan.

Guardians of the Galaxy draait sinds vorige maand in onze bioscopen, check de trailer of het wat voor je is.

bron: Pathe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =